Haemme kahta kesätyöntekijää

Uutinen

Ruokatieto Yhdistys ry on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon yhdistys, tehtävänä on suomalaisen ruoan ja ruoan tekijöiden arvostuksen lisääminen. Lisäämme arvostusta tekemällä tunnetuksi osaamista ja työtä pellolta pöytään. Teemme monipuolista viestintää ja ruokakasvatusta sekä hallinnoimme Hyvää Suomesta -alkuperämerkkiä. Haemme nyt Ruokatiedon toimistolle kahta kesätyöntekijää.

Haemme Ruokatiedon toimistolle  
TOIMITUSSIHTEERIÄ KESÄTYÖHÖN 

 
Oletko kiinnostunut elintarvikealasta? Rakastatko tilastoja ja taulukoita? Opiskeletko elintarvike- tai ympäristötiedettä/taloutta? Kiinnostaako sinua ruokaketjun vastuullinen toiminta? 
 
Tule Ruokatietoon tuottamaan kanssamme klassikkojulkaisumme Tietohaarukka! Ruokatiedossa pääset tekemään mielekästä työtä sekä ruoka-alan verkoston että Ruokatiedon asiantuntijatiimin kanssa. Tehtävässä koordinoit Tietohaarukan tuotantoa aina tilastotietojen kokoamisesta julkaisun painoon ja postitukseen asti. Tehtävä sisältää myös viestintää.  

Tehtävät: 

  • Tietohaarukka -tilastojulkaisun tietojen kokoaminen eri lähteistä. 
  • Yhteistyö palveluntuottajien kanssa (taitto, paino, postitus). 
  • Toimitusprosessin koordinointi. 
  • Muut Ruokatiedon toimintaan liittyvät avustavat tehtävät. 

Odotamme Sinulta: 

  • Hyvää excel-osaamista. 
  • Kiinnostusta elintarvikeketjun toimintaan.  
  • Tarkkaa ja huolellista sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. 
  • Hyviä kommunikointi- ja tiimityötaitoja. 

Tarjoamme: 

  • Monipuolisen näköalapaikan ruoka-alalle. 
  • Mielenkiintoisen ja oppimismahdollisuuksia tarjoavan kesätyön. 
  • Mahdollisuuden työskennellä kivassa ja osaavassa tiimissä. 
  • Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja joustavat työajat. 

Hakemus: 

Lähetä CV:si ja lyhyt hakemuskirjeesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@ruokatieto.fi viimeistään 9.2.2024. Otsikoi viestisi “Hakemus kesätyöhön – toimitussihteeri”. Mainitse viestissäsi, miksi olet kiinnostunut Ruokatiedosta ja miten osaamisesi sopii tähän tehtävään. 

Haemme Ruokatiedon toimistolle  
RUOKAKASVATUKSEN JA -VIESTINNÄN SUUNNITTELIJAA KESÄTYÖHÖN

Oletko kiinnostunut ruokakasvatuksesta ja ruokaviestinnästä? Opiskeletko kotitalousopettajaksi tai elintarvikealaa? Kiinnostaako sinua ruokaketjun vastuullinen toiminta? 
 

Tule Ruokatietoon kehittämään ja tuottamaan ruokakasvatusmateriaalejamme sekä viestimään ruokaketjun toiminnasta! Ruokatiedossa pääset tekemään mielekästä työtä sekä ruoka-alan verkoston että Ruokatiedon asiantuntijatiimin kanssa. Tehtävässäsi suunnittelet, kehität ja toteutat Ruokatiedon ruokakasvatusmateriaaleja ja viestit niistä. Pääset myös osallistumaan muuhun viestintätyöhön, esimerkiksi kirjoittamaan artikkeleita Ruokatiedon verkkosivulle ja päivityksiä Ruokatiedon somekanaviin.  

 
Tehtävät: 

  • Uuden Ruokavisan ideointi ja oppimateriaalin tuottaminen yhdessä Ruokatiedon tiimin kanssa. 
  • Muiden ruokakasvatusoppimateriaalien kehittäminen ja tuottaminen. 
  • Monipuoliset viestintätehtävät. 
  • Muut Ruokatiedon toimintaan liittyvät avustavat tehtävät 

Odotamme Sinulta: 

  • Pedagogista osaamista ja raikkaita ideoita.  
  • Kiinnostusta kehittää Ruokatiedon ruokakasvatustyötä. 
  • Työkokemus viestinnästä katsotaan eduksi. 
  • Hyviä kommunikointi- ja tiimityötaitoja. 
  • Reipasta ja itsenäistä työotetta. 

Tarjoamme: 

  • Monipuolisen näköalapaikan ruoka-alalle. 
  • Mielenkiintoisen ja oppimismahdollisuuksia tarjoavan kesätyön. 
  • Mahdollisuuden työskennellä kivassa ja osaavassa tiimissä. 
  • Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja joustavat työajat. 

Hakemus: 

Lähetä CV:si ja lyhyt hakemuskirjeesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@ruokatieto.fi viimeistään 9.2.2024. Otsikoi viestisi “Hakemus kesätyöhön – Ruokakasvatuksen ja -viestinnän suunnittelija”. Mainitse viestissäsi, miksi olet kiinnostunut Ruokatiedosta ja miten osaamisesi sopii tähän tehtävään. 

Muut ajankohtaiset

Kaikki ajankohtaiset

1.11.2024 Yleinen

Hyvää Suomesta -merkittyjen elintarvikkeiden kotimaisuus yhä korkea

Reilulla kolmasosalla Hyvää Suomesta -merkityistä tuotteista raaka-aineiden kotimaisuusaste on 100 prosenttia. Lisäksi kolmannes tuotteista…

30.10.2024 Tiedote

Hävikki-battlen voittajat taituroivat hävikistä herkkuja

Hävikki-battlessa valmistettiin jälleen satoja upeita annoksia ja opittiin torjumaan hävikkiä. Tänä vuonna voittajat tulevat…

7.10.2024 Tiedote

Huoltovarmuus ja omavaraisuus tärkeimmät syyt valita suomalaista ruokaa

Ruokaan liittyvät yhteiskunnallisesti merkittävät syyt nousivat Ruokatieto Yhdistyksen teettämässä kuluttajakyselyssä tärkeimmiksi syiksi valita suomalaista…

4.10.2024 Tiedote

Hyvää Suomesta -merkki löytyy nyt myös kotimaisesta eläintenruoasta

Suomalaisesta raaka-aineesta ja työstä kertovaa Hyvää Suomesta -alkuperämerkkiä voi käyttää nyt myös eläintenruoissa. Merkin…

6.9.2024 Uutinen

Ruokatieto mukaan elintarvikeviennin kehittämiseen – tule johtamaan suomalaisen ruokaviennin kasvua

Suomen elintarvikeviennin kunnianhimoisena tavoitteena on kaksinkertaistaa viennin arvo eli saavuttaa neljän miljardin euron vuosittainen…

5.9.2024 Tiedote

Uusi Tietohaarukka on julkaistu

Millaiset sääolosuhteet olivat vuonna 2023 ja kuinka suuri sato saatiin? Millaiset on ruoka-alan työllisyysvaikutukset…

3.9.2024 Tiedote

Vietä kanssamme Suomalaisen ruoan päivää!

Tämän vuoden Suomalaisen ruoan päivää 4. syyskuuta juhlitaan teemalla “Ruokaa, työtä, turvaa”. Nämä sanat…

30.8.2024 Tiedote

Ruokaketju on valmis sitoutumaan ruoka-alan kasvuohjelmaan yhdessä – valtiolta odotetaan pitkäjänteistä sitoutumista

Ruokatieto Yhdistys ry ja Suomen elintarvikevientiyhdistys SUVI ry toteavat hallitusohjelman tavoitteen ruokaviennin kaksinkertaistamiseksi nykyisestä…

29.8.2024 Uutinen

Hyvää Suomesta -merkki on Suomen kolmanneksi arvostetuin brändi

Suomalaiset arvostavat Hyvää Suomesta –merkkiä korkealle. Tämä selviää tuoreesta Taloustutkimus Oy:n toteuttamasta Brändien arvostus…

23.8.2024 Tiedote

Kuluttajista joka viides aikoo lisätä suomalaisen ruoan ostamista

Yli puolet suomalaisista kertoo ostavansa jo paljon suomalaista ruokaa, osa jopa kaiken, minkä suomalaisena…

8.8.2024 Uutinen

Millainen on kananmunan matka kanalasta kennoon ja keittiöön?

Tervetuloa mukaan seuraamaan, miten kanat elävät luomukanaloissa ja miten luomukananmunia tuotetaan! Järjestämme yhdessä Ruokakasvatusyhdistys…

6.8.2024 Uutinen

Tiede ja teknologia – ratkaisuja kestävään ruoan tuotantoon Suomessa -webinaari 4.9. klo 9

Suomalaisen ruoan päivänä 4.9. klo 9–10 Elintarviketieteiden Seura järjestää yhdessä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa kaikille avoimen…

Siirry takaisin sivun alkuun