Miksi ottaisin merkin käyttööni?

Hyvää Suomesta -merkin avulla voit kertoa ruuan kotimaisuudesta helposti ja luotettavasti. Hyvää Suomesta -merkin tunnettuus on erinomainen*. Lisäksi Hyvää Suomesta -merkki on pitkään ollut Suomen arvostetuin alkuperämerkki**! Ruokakohut, koronaepidemia, sota ja ajan henki ovat lisänneet kotimaisen ruuan arvostusta ja saaneet suomalaiset pohtimaan entistä enemmän, mistä ruoka tulee lautaselle. Hyvää Suomesta -merkin etuna viestien viidakossa on vahva sisältö: merkin kriteerit vastaavat kuluttajan mielikuvaa kotimaisesta ruuasta. Vaikka erilaisia merkkejä ei kuluttaja äkkiseltään erottaisikaan, tuo lähempi tarkastelu pisteet Hyvää Suomesta -merkille. Kotimaisuudesta kertominen kannattaa, sillä se tuo tuotteillesi selkeää kilpailuetua!

Muita etuja

  • Ulkopuolisen tahon varmistama elintarvikkeen kotimaisuus vahvistaa yrityksen kotimaisuusviestiä ja lisää luotettavuutta.
  • Tuo uusille yrittäjille ja markkinoille tunnistettavuutta.
  • Hyvää Suomesta -merkkiin liitetään sanoja suomalaisuus, luotettavuus, työllisyys, turvallisuus ja hyvä laatu. Hyviä ominaisuuksia myös sinun tuotteillesi!
  • Yhteisten Hyvää Suomesta -pelisääntöjen noudattaminen kokoaa ruoka-alaa yhteen ainutlaatuisella tavalla. Yhdessä olemme enemmän!

* Kantar TNS Agri Oy 2022
**Taloustutkimus Oy: Brändien arvostus 2023

Tutustu merkin käyttäjiin!

Yritys- ja tuotehaku
Siirry takaisin sivun alkuun