Haemme kahta kesätyöntekijää

Uutinen

Ruokatieto Yhdistys ry on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon yhdistys, tehtävänä on suomalaisen ruoan ja ruoan tekijöiden arvostuksen lisääminen. Lisäämme arvostusta tekemällä tunnetuksi osaamista ja työtä pellolta pöytään. Teemme monipuolista viestintää ja ruokakasvatusta sekä hallinnoimme Hyvää Suomesta -alkuperämerkkiä. Haemme nyt Ruokatiedon toimistolle kahta kesätyöntekijää.

Haemme Ruokatiedon toimistolle  
TOIMITUSSIHTEERIÄ KESÄTYÖHÖN 

 
Oletko kiinnostunut elintarvikealasta? Rakastatko tilastoja ja taulukoita? Opiskeletko elintarvike- tai ympäristötiedettä/taloutta? Kiinnostaako sinua ruokaketjun vastuullinen toiminta? 
 
Tule Ruokatietoon tuottamaan kanssamme klassikkojulkaisumme Tietohaarukka! Ruokatiedossa pääset tekemään mielekästä työtä sekä ruoka-alan verkoston että Ruokatiedon asiantuntijatiimin kanssa. Tehtävässä koordinoit Tietohaarukan tuotantoa aina tilastotietojen kokoamisesta julkaisun painoon ja postitukseen asti. Tehtävä sisältää myös viestintää.  

Tehtävät: 

  • Tietohaarukka -tilastojulkaisun tietojen kokoaminen eri lähteistä. 
  • Yhteistyö palveluntuottajien kanssa (taitto, paino, postitus). 
  • Toimitusprosessin koordinointi. 
  • Muut Ruokatiedon toimintaan liittyvät avustavat tehtävät. 

Odotamme Sinulta: 

  • Hyvää excel-osaamista. 
  • Kiinnostusta elintarvikeketjun toimintaan.  
  • Tarkkaa ja huolellista sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. 
  • Hyviä kommunikointi- ja tiimityötaitoja. 

Tarjoamme: 

  • Monipuolisen näköalapaikan ruoka-alalle. 
  • Mielenkiintoisen ja oppimismahdollisuuksia tarjoavan kesätyön. 
  • Mahdollisuuden työskennellä kivassa ja osaavassa tiimissä. 
  • Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja joustavat työajat. 

Hakemus: 

Lähetä CV:si ja lyhyt hakemuskirjeesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@ruokatieto.fi viimeistään 9.2.2024. Otsikoi viestisi “Hakemus kesätyöhön – toimitussihteeri”. Mainitse viestissäsi, miksi olet kiinnostunut Ruokatiedosta ja miten osaamisesi sopii tähän tehtävään. 

Haemme Ruokatiedon toimistolle  
RUOKAKASVATUKSEN JA -VIESTINNÄN SUUNNITTELIJAA KESÄTYÖHÖN

Oletko kiinnostunut ruokakasvatuksesta ja ruokaviestinnästä? Opiskeletko kotitalousopettajaksi tai elintarvikealaa? Kiinnostaako sinua ruokaketjun vastuullinen toiminta? 
 

Tule Ruokatietoon kehittämään ja tuottamaan ruokakasvatusmateriaalejamme sekä viestimään ruokaketjun toiminnasta! Ruokatiedossa pääset tekemään mielekästä työtä sekä ruoka-alan verkoston että Ruokatiedon asiantuntijatiimin kanssa. Tehtävässäsi suunnittelet, kehität ja toteutat Ruokatiedon ruokakasvatusmateriaaleja ja viestit niistä. Pääset myös osallistumaan muuhun viestintätyöhön, esimerkiksi kirjoittamaan artikkeleita Ruokatiedon verkkosivulle ja päivityksiä Ruokatiedon somekanaviin.  

 
Tehtävät: 

  • Uuden Ruokavisan ideointi ja oppimateriaalin tuottaminen yhdessä Ruokatiedon tiimin kanssa. 
  • Muiden ruokakasvatusoppimateriaalien kehittäminen ja tuottaminen. 
  • Monipuoliset viestintätehtävät. 
  • Muut Ruokatiedon toimintaan liittyvät avustavat tehtävät 

Odotamme Sinulta: 

  • Pedagogista osaamista ja raikkaita ideoita.  
  • Kiinnostusta kehittää Ruokatiedon ruokakasvatustyötä. 
  • Työkokemus viestinnästä katsotaan eduksi. 
  • Hyviä kommunikointi- ja tiimityötaitoja. 
  • Reipasta ja itsenäistä työotetta. 

Tarjoamme: 

  • Monipuolisen näköalapaikan ruoka-alalle. 
  • Mielenkiintoisen ja oppimismahdollisuuksia tarjoavan kesätyön. 
  • Mahdollisuuden työskennellä kivassa ja osaavassa tiimissä. 
  • Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja joustavat työajat. 

Hakemus: 

Lähetä CV:si ja lyhyt hakemuskirjeesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@ruokatieto.fi viimeistään 9.2.2024. Otsikoi viestisi “Hakemus kesätyöhön – Ruokakasvatuksen ja -viestinnän suunnittelija”. Mainitse viestissäsi, miksi olet kiinnostunut Ruokatiedosta ja miten osaamisesi sopii tähän tehtävään. 

Muut ajankohtaiset

Kaikki ajankohtaiset

22.4.2024 Tiedote

Lempäälän ruokapalvelu on Vuoden ruokakasvattaja – kunniamaininta Marjo Sundströmille

Vuoden ruokakasvattajaksi on valittu Lempäälän ruokapalvelu ja erityisesti siellä toimiva ruokakasvatuksen tiimi, johon kuuluvat…

19.4.2024 Tiedote

Ruokavisan voittoon kokkasi Lohtajan koulun joukkue

Lohtajan koulun suoritus ylsi tämän vuoden Ruokavisan voittoon. Lohtajan menussa kohtasivat viljatuotteet, kauden kala…

25.3.2024 Tiedote

Ruokavisan finaaliin joukkueet Kuulammen ja Lohtajan kouluista sekä Hankoniemen yläasteelta

Ruokavisa on tältä vuodelta visailtu. Kiitos kaikille Ruokavisan alkukarsintoihin osallistuneille oppilaille ja opettajille!

26.2.2024 Uutinen

Kuinka koulunäkki valmistuu?

Tervetuloa mukaan seuraamaan, miten näkkileipä valmistuu Kotkan koulunäkkitehtaalla! Järjestämme yhdessä Ruokakasvatusyhdistys Ruukun kanssa kaksi…

12.2.2024 Yleinen

Kenestä Vuoden ruokakasvattaja? 

Ruokatieto myöntää vuosittain Vuoden ruokakasvattaja -huomionosoituksen ruokakasvatuksen saralla ansioituneelle toimijalle, joka voi olla henkilö,…

2.2.2024 Uutinen

Haemme kahta kesätyöntekijää

Ruokatieto Yhdistys ry on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon yhdistys, tehtävänä on suomalaisen ruoan ja ruoan…

11.1.2024 Uutinen

Ruokakasvatus ja maistuvat ammatit esillä Educassa, tavataan osastollamme!

Tervetuloa saamaan ideoita, vinkkejä ja materiaaleja ruokakasvatustyöhön! Löydät meidät Educasta 26.-27.1.2024 osastolta 6s41.

16.12.2023 Uutinen

30-vuotias Hyvää Suomesta -merkki juhlii työn merkeissä, rakkaudesta oman maan ruokaan

Nykypäivänä miltei kaikki suomalaiset tunnistavat elintarvikepakkauksista löytyvän sinivalkoisen joutsenen. Myös Joutsenlippuna tunnettu Hyvää Suomesta…

12.12.2023 Tiedote

Ruokavisa 2024 -oppimateriaali on julkaistu – teemana viljan reitti pellolta pöytään

Ruokavisan teemana on tällä kertaa vilja ja koko viljaketjun toiminta alkutuotannosta kuluttajalle. Viljalla on…

17.11.2023 Tiedote

Hyvää Suomesta -tuotteissa raaka-aineiden kotimaisuusaste pysynyt korkeana – kasvispainotteista kasvua uutuuksissa 

Viime vuodesta Hyvää Suomesta -merkittyjen tuotteiden määrän kasvua vauhdittivat mm. leipomo- ja kasvistuotteet sekä…

9.10.2023 Tiedote

Hävikki-battle opettaa nuoria ruokahävikin vähentämiseen – kilpailun voittajat Helsingistä ja Maalahdesta

Hävikki-battlessa tehtiin tänäkin vuonna satoja upeita annoksia ja opittiin torjumaan hävikkiä. Lähes 7600 yläkoulun…

6.10.2023 Tiedote

Elli Siltala jatkaa Ruokatieto Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana

Ruokatieto Yhdistys ry:n vuosikokous 4.10. valitsi hallituksen puheenjohtajaksi johtaja Elli Siltalan Valio Oy:stä ja…

Siirry takaisin sivun alkuun