Burgeri 

Ainekset:

4 annosta
1 pkt (400 g) suomalaista naudan jauhelihaa (10 %) 
3/4 tl suolaa 
1/2 tl mustapippuria 
2 rkl voita paistamiseen 

Lisäksi 
1 ps (4 kpl/320 g) burgerisämpylöitä 
4 palaa sinihomejuustoa 
4 tl ketsuppia 
8 suolakurkkuviipaletta 
2 tomaattia viipaloituna 
4 rkl majoneesia 

Muotoile jauhelihasta neljä pihviä, mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa tai paista voissa pannulla molemmin puolin, noin 3 minuuttia per puoli. Lämmitä sämpylät. Pilko kaali, sekoita sille kastike, kokoa burgeri ja herkuttele. 

Lehtikaalislaw 

Ainekset:

4-6 annosta 
n. 500g lehtikaalia 

Kastike
1 dl creme fraichea
1 dl kermaviiliä
1-2 rkl sitruunanmehua tai valkoviinietikkaa
1 rkl sinappia
1/4 tl suolaa
1/2 tl sokeria
1/4 tl mustapippuria 

Siirry takaisin sivun alkuun