Suomalaisen ruoan päivä 4.9.

Suomalainen ruoka on juhlapäivänsä ansainnut, ja sinut on kutsuttu mukaan! Laita päivä kalenteriisi ylös ja suunnitelmiisi mitä vain pullakahveista illalliseen. SIVUSTO PÄIVITTYMÄSSÄ VUODELLE 2024

Mikä Suomalaisen ruoan päivä 4.9. on?

Suomalaisen ruoan päivä 4.9. nostaa oman maan ruoan hetkeksi arjen yläpuolelle. Viime vuosien kokemukset ovat osoittaneet, että itsestäänselvyytenä pitämämme maukas, ravitseva, puhdas ja riittävä ruoka onkin etuoikeus. Juhlistetaan siis sitä, että osaavat ruokaketjun ammattilaiset varmistavat, että voimme nauttia oman maan antimia joka päivä, sesongista tai maailman tuulista huolimatta.

Suomalaisen ruoan päivän resepti on mutkaton. Poimi ruokakauppasi hyllyiltä ruokaa ja juomaa, joissa on sinivalkoinen Hyvää Suomesta -merkki.  Se on ainoa merkki, joka takaa, että myös raaka-aineet ovat kotimaisia. Sitten vaan porukalla pöytään ja nauttimaan. Juhlitaan yhdessä – rakkaudesta oman maan ruokaan!

 

Finländska matens dag 4.9.

Finländska matens dag firas under fria former – bara fantasin sätter gränser. Som hjälp för ditt idéande får du här tips för affärer, professionella kök och för vilka som helst andra. Du kan använda tipsen i alla sektioner oavsett vem du representerar. Du är välkommen med att fira den läckra, finländska maten!

Kuva ja resepti tulossa tähän

Dummytext ”Syön aina suomalaista, koska se on parasta. Lapsetkin oppii arvostamaan, kun tietävät, mistä ruoka tulee.”

Kuva ja resepti tulossa tähän

Dummytext ”Äiti on minut opettanut arvotamaan oman maan ruokaa. se on iskostunut niin lujasti, että sitä ei enää edes ajattele.”

Yhteistyössä Suomalaisen ruoan päivää mahdollistamassa 2024

Siirry takaisin sivun alkuun