Hyvää Suomesta -merkki on mukana Lähiruoka- ja luomumessuilla 7.-10.4.2022

Tiedote

Hyvää Suomesta -merkki osallistuu Lähiruoka- ja luomumessuille omalla osastolla paikassa 7b159. Tervetuloa keskustelemaan suomalaisesta ruoasta ja osallistumaan alkuperämerkkivisaan!  Messuilla on mukana myös useita jäsenyrityksiämme, joilta voit ostaa herkullisia Hyvää Suomesta -merkittyjä tuotteita.

Lauantaina ja sunnuntaina 9.-10.4.2022 avoinna myös erityisruokavalioita esittelevä Lautasella-messut.

Nähdään messuilla!  

 

Messuille osallistuvat seuraavat jäsenyritykset ja Hyvää Suomesta -merkin käyttöoikeuden haltijat:

Lähiruoka- ja luomumessut 2022

Alavuden Öljynpuristamo Oy 7a135
Atria Suomi Oy Ue1
Birkkalan tila 7d138
ChefBug/Herkkuhyönteiset.fi 7a143
Fazer Leipomot Oy 7e138′
Feri’s Sausages  
Hamppufarmi 7c148
Heinolan Heila ja samassa Pihamaan Viinitila-ja Panimo  
Herkkujuustola Oy 7c139
Jukolan Juusto 7c149
Knehtilän Luomutuote Oy 7a158
Koivunalhon Luomutila 7a147
Kolatun Juustola Oy 7a140
Kujalan tila 7b148
Laidun Hereford  
Pielisen kala 7c160
Rainingon Luomutila  
Riitan Herkku Oy 7e139′
Saimaan Marja Ky 7a148
Sillankorvan Yrttijuusto Oy 7a150
Vavesaaren Tila Oy 7c138
Viltgården  

Lautasella -messut 2022

Fazer Leipomot Oy 3d64
Hannun Gluteeniton / Pirjon Pakari 3e62′
Helsingin Mylly Oy / Myllärin 3e63′
Keskisen Mylly Oy 3g62
Oles Fast Food Ab Oy 2g60
Oy Weekend Snacks Ltd 3f62
Virtasalmen Viljatuote Oy 3g60

Muut ajankohtaiset

Kaikki ajankohtaiset

14.3.2025 Uutinen

Ruokavisan finalistit Posion peruskoulusta sekä Kuivaniemen ja Kuulammen kouluista

Tämän vuoden Ruokavisa on päättynyt ja tiukan visan kolmen kärki on selvillä. Suuret kiitokset…

28.2.2025 Tiedote

Suomalainen ruokakulttuuri muuttuu ajassa – uutta kasvispainotteisuus, ruokasuositukset ja harmitukset

Kalevalan päivänä 28.2. juhlistetaan myös suomalaista ruokakulttuuria. Ruokatiedon teettämän tutkimuksen mukaan suomalaisille oma ruokakulttuuri…

10.2.2025 Uutinen

Ravintoloiden on jatkossakin ilmoitettava lihan alkuperämaa kirjallisesti – asetus voimassa vuoteen 2029 saakka

Vuonna 2019 voimaan tullut asetus (154/2019) velvoittaa, että tarjoilupaikat, kuten ravintolat, laitosruokalat, pikaruokaravintolat, kahvilat…

7.2.2025 Tiedote

Hankintailmoitus EU Oats -hankkeeseen

Ruokatieto Yhdistys toteuttaa kauran EU-menekinedistämishankkeen Aasian markkinoille yhdessä Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry:n…

6.2.2025 Tiedote

Valtionhallinnon uudistukset tukevat ruokaviennin nopeaa kasvua

Ruokatieto on tyytyväinen ulkoministeriön ilmoittamaan uudistukseen, joka koskee Business Finlandin ulkomaantoimintojen integrointia ulkoasianhallintoon. Tulevan…

28.1.2025 Tiedote

Timosen raportissa oikeita keinoja ruokaviennin kaksinkertaistamiseksi

Ruokatieto on tyytyväinen Maa- ja metsätalousministeriön asettaman selvityshenkilön, OTT, työelämäprofessori, Pekka Timosen elintarvikeviennin kasvurakenteita…

9.1.2025 Yleinen

Vuoden ruokakasvattajaa etsitään jälleen

Ruokatieto myöntää vuosittain Vuoden ruokakasvattaja -huomionosoituksen ruokakasvatuksen saralla ansioituneelle toimijalle, joka voi olla henkilö,…

20.12.2024 Tiedote

Joulukinkun ostoa suunnittelevien määrä kasvanut

Joulukinkku on suomalaisten joulupöytien kestosuosikki. Neljä viidestä kuluttajasta aikoo valita jouluherkuksi kinkkua. Suurimmalle osalle…

19.12.2024 Uutinen

Ruokakasvatus esillä Educassa tammikuussa, tervetuloa osastollemme!

Tervetuloa Ruokatiedon, Maistuvan koulun ja Ruokatutkan yhteiselle osastolle 6t29 hakemaan vinkkejä, ideoita ja materiaaleja…

5.12.2024 Tiedote

Ruokatieto Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana jatkaa Elli Siltala

Ruokatieto Yhdistys ry:n vuosikokous 4.12. valitsi hallituksen puheenjohtajaksi johtaja Elli Siltalan Valio Oy:stä ja…

5.12.2024 Uutinen

Ruokavisa 2025 -oppimateriaali on julkaistu

Ruokavisassa tutustutaan tänä vuonna ruoan valintaan ja siihen vaikuttaviin tekijöihin niin yksilön kuin yhteiskunnan…

3.12.2024 Uutinen

Ruokaviennin kasvujohtajaksi Ruokatieto Yhdistykseen on valittu ETM Jukka Vainionpää

Ruokatieto Yhdistys ry on valinnut elintarviketieteiden maisteri Jukka Vainionpään ruokaviennin kasvujohtajaksi vahvistamaan elintarvikeviennin kasvua…

Siirry takaisin sivun alkuun