Hyvää Suomesta -merkki on mukana Lähiruoka- ja luomumessuilla 7.-10.4.2022

Tiedote

Hyvää Suomesta -merkki osallistuu Lähiruoka- ja luomumessuille omalla osastolla paikassa 7b159. Tervetuloa keskustelemaan suomalaisesta ruoasta ja osallistumaan alkuperämerkkivisaan!  Messuilla on mukana myös useita jäsenyrityksiämme, joilta voit ostaa herkullisia Hyvää Suomesta -merkittyjä tuotteita.

Lauantaina ja sunnuntaina 9.-10.4.2022 avoinna myös erityisruokavalioita esittelevä Lautasella-messut.

Nähdään messuilla!  

 

Messuille osallistuvat seuraavat jäsenyritykset ja Hyvää Suomesta -merkin käyttöoikeuden haltijat:

Lähiruoka- ja luomumessut 2022

Alavuden Öljynpuristamo Oy 7a135
Atria Suomi Oy Ue1
Birkkalan tila 7d138
ChefBug/Herkkuhyönteiset.fi 7a143
Fazer Leipomot Oy 7e138′
Feri’s Sausages  
Hamppufarmi 7c148
Heinolan Heila ja samassa Pihamaan Viinitila-ja Panimo  
Herkkujuustola Oy 7c139
Jukolan Juusto 7c149
Knehtilän Luomutuote Oy 7a158
Koivunalhon Luomutila 7a147
Kolatun Juustola Oy 7a140
Kujalan tila 7b148
Laidun Hereford  
Pielisen kala 7c160
Rainingon Luomutila  
Riitan Herkku Oy 7e139′
Saimaan Marja Ky 7a148
Sillankorvan Yrttijuusto Oy 7a150
Vavesaaren Tila Oy 7c138
Viltgården  

Lautasella -messut 2022

Fazer Leipomot Oy 3d64
Hannun Gluteeniton / Pirjon Pakari 3e62′
Helsingin Mylly Oy / Myllärin 3e63′
Keskisen Mylly Oy 3g62
Oles Fast Food Ab Oy 2g60
Oy Weekend Snacks Ltd 3f62
Virtasalmen Viljatuote Oy 3g60

Muut ajankohtaiset

Kaikki ajankohtaiset

17.11.2023 Tiedote

Hyvää Suomesta -tuotteissa raaka-aineiden kotimaisuusaste pysynyt korkeana – kasvispainotteista kasvua uutuuksissa 

Viime vuodesta Hyvää Suomesta -merkittyjen tuotteiden määrän kasvua vauhdittivat mm. leipomo- ja kasvistuotteet sekä…

9.10.2023 Tiedote

Hävikki-battle opettaa nuoria ruokahävikin vähentämiseen – kilpailun voittajat Helsingistä ja Maalahdesta

Hävikki-battlessa tehtiin tänäkin vuonna satoja upeita annoksia ja opittiin torjumaan hävikkiä. Lähes 7600 yläkoulun…

6.10.2023 Tiedote

Elli Siltala jatkaa Ruokatieto Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana

Ruokatieto Yhdistys ry:n vuosikokous 4.10. valitsi hallituksen puheenjohtajaksi johtaja Elli Siltalan Valio Oy:stä ja…

11.9.2023 Uutinen

Tietohaarukka 2023 on julkaistu

Kuinka suuri viljasato oli vuonna 2022? Paljonko suomalaiset kuluttavat lihatuotteita? Mihin suuntaan tuottajahinnat ovat…

1.9.2023 Tiedote

Hyvää Suomesta jälleen arvostetuin alkuperämerkki

Hyvää Suomesta –merkki on arvostetuin tuotteen alkuperästä kertova merkki ja Suomen viidenneksi arvostetuin brändi…

31.8.2023 Tiedote

4.9. koko Suomi juhlii kotimaista ruokaa

Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9. viidettä kertaa. Päivä on omistettu suomalaisen ruoan tuottajille ja…

9.5.2023 Tiedote

Ruokavisa vie ruokakasvatusta yläkouluihin: voitto oivaltavalle Nöykkiön koulun joukkueelle

Ruokavisa on yläkouluille suunnattu ruokakasvatuksen opetuskokonaisuus, jossa opitaan ruoan reiteistä pellolta pöytään sekä fiksua…

30.3.2023 Tiedote

Rakentavaa ruokapuhetta edistäneet Sanna Talvia ja Juuso Joona palkittiin Vuoden ruokakasvattajina

Vuoden ruokakasvattaja 2023 -huomionosoituksen ovat saaneet yliopistonlehtori Sanna Talvia Itä-Suomen yliopistosta Joensuun kampukselta sekä…

25.3.2023 Tiedote

Ruokavisan finaaliin joukkueet Nöykkiön koulusta ja Jyväskylän normaalikoulusta

Ruokavisan alkukarsinnat on nyt käyty. Kiitos kaikille osallistuneille opettajille ja oppilaille! Kilpailuun osallistuneista oppilasryhmistä…

6.2.2023 Tiedote

Ruokavisa 2023 on käynnistynyt!

Ruokavisan valtakunnallinen osaamiskilpailu on nyt käynnissä! Osaamiskilpailuun voivat osallistua yläkoulun oppilaat opettajansa johdolla. Oppilaiden…

3.2.2023 Tiedote

Merkinnät elintarvikepakkauksissa eivät saa johtaa kuluttajia harhaan

Kuluttajat ovat tällä hetkellä erittäin kiinnostuneita ruoan alkuperästä. Siksi on tärkeätä, että pakkausten tarjoama…

25.1.2023 Tiedote

Ehdota Vuoden ruokakasvattajaa!

Ruokatieto myöntää Vuoden ruokakasvattaja –huomionosoituksen tänä keväänä ruokakasvatuksen saralla ansioituneelle toimijalle, joka on toiminnallaan…

Siirry takaisin sivun alkuun